Par “Rīgas namu pārvaldnieka” valdes priekšsēdētāju ieceļ Aivaru Gontarevu

25.10.2017 08:15:00

Rīgas pašvaldības uzņēmuma SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” valdē otrdien, 24.oktobrī, reģistrētas izmaiņas - par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju iecelts Aivars Gontarevs un valdē iecelts vēl viens jauns valdes loceklis Ardis Pāvilsons, ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

Gan Aivaram Gontarevam, gan Ardim Pāvilsonam ir tiesības pārstāvēt SIA “Rīgas namu pārvaldnieku” kopīgi ar visiem valdes locekļiem.

“Lursoft” izziņa liecina, ka Aivars Gontarevs bez amata SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” ieņem amatus divos citos Latvijā reģistrētos nekustamā īpašuma nozares uzņēmumos. Viņš ir padomes priekšsēdētāja vietnieks AS “Latio Invest” un padomes priekšsēdētāja vietnieks AS “Latio Centrs”.

Līdz šim uzņēmuma valdes priekšsēdētājs bija Ivo Lecis, kurš atbilstoši otrdien veiktajām izmaiņām turpmāk būs valdes loceklis ar tiesībām pārstāvēt uzņēmumu kopīgi ar visiem valdes locekļiem.

Uzņēmuma valdē turpina darboties arī Inga Bulgarina un Ineta Zalāne.

SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” dibināts 2010.gada beigās un tas sniedz daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanas un teritorijas apsaimniekošananas pakalpojumus Rīgas pilsētā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 5 116 844 eiro un tas pilnībā pieder Rīgas pilsētas pašvaldībai.

 

2016.gadā uzņēmuma neto apgrozījums bija 58,975 miljoni eiro un tā peļņa pēc nodokļiem bija 505 tūkstoši eiro. Tas nodarbināja 2775 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā samaksāja 15,741 miljonu eiro.