“Dinamo Rīga” padomē ieceļ Armandu Šteinbergu

27.10.2017 08:16:00

Hokeja komandas “Dinamo Rīga” īpašnieces AS “Dinamo Rīga” padomē par priekšsēdētāja vietnieku iecelts Armands Šteinbergs, ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

Līdz šim padomes priekšsēdētāja vietnieks bija Aldis Pauniņš, kurš šo amatu ieņēmis kopš 2010.gada un kopumā AS “Dinamo Rīga” padomē darbojās kopš uzņēmuma dibināšanas 2008.gadā. Tagad Aldis Pauniņš no darba padomē atbrīvots.

AS “Dinamo Rīga” padomē, kā līdz šim, turpinās darboties padomes priekšsēdētājs Juris Savickis un padomes locekļi Krists Freibergs un Edgars Zalāns. Izmaiņas uzņēmuma padomē reģistrētas trešdien, 25.oktobrī.

“Lursoft” izziņa liecina, ka Armands Šteinbergs bez amata AS “Dinamo Rīga” ir padomes priekšsēdētājs AS “Rigensis Bank” un ieņem amatus vairākās sabiedriskās organizācijās - Latvijas Hokeja Federācijā, Sporta kluba “Triumf” nodibinājumā un jātnieku sporta klubā “Rezerves virsnieku apvienība”, kā arī viņš ir vienīgais īpašnieks SIA “Baltic Premium Company”, kurā viņš ieņem arī valdes locekļa amatu.

AS “Dinamo Rīga” dibināta 2008.gadā un tās pamatkapitāls ir 2 916 522 eiro. Tās pamatdarbība ir profesionālas hokeja komandas izveide un līdzdalība Latvijas un starptautiskos hokeja turnīros.

AS “Dinamo Rīga” apgrozījums 2016.gadā bija 10,295 miljoni eiro un uzņēmums strādāja ar zaudējumiem 600,3 tūkstošu eiro apmērā.