Par “Baltic Cosmetic Holding” maksātnespējas administratoru ieceļ Arvīdu Bogomolu

27.10.2017 08:35:00

Par skaistumkopšanas salonu tīkla “Kolonna” īpašnieces SIA “Baltic Cosmetic Holding” maksātnespējas procesa administratoru iecelts Arvīds Bogomols, ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa šo lēmumu pieņēmusi 24.oktobrī un ceturtdien, 26.oktobrī, attiecīgās izmaiņas ierakstītas komercreģistrā un maksātnespējas reģistrā.

“Lursoft” izziņa liecina, ka Arvīds Bogomols šobrīd ir administrators kopumā astoņos maksātnespējas procesos.

Jauns administrators SIA “Baltic Cosmetic Holding” iecelts, jo iepriekšējais uzņēmuma maksātnespējas procesa administrators Valdis Levkāns ar Maksātnespējas administrācijas direktores lēmumu tika atstādināts no amata darbības veikšanas.

Latvijas mediji šogad septembrī ziņoja, ka kādā kriminālprocesā par piesavināšanos un dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu Valdis Levkāns aizturēts un vēlāk atbrīvots.

SIA “Baltic Cosmetic Holding” maksātnespējas process tika pasludināts 2015.gada 23.decembrī un joprojām ir aktuāls. Šī gada 7.oktobrī uzņēmumam bija nodokļu parāds 2,025 miljonu eiro apmērā. Pēdējā finanšu gadā no 2012.gada 1.oktobra līdz 2013.gada 30.septembrim, par kuru ir pieejams uzņēmuma gada pārskats, SIA “Baltic Cosmetic Holding” apgrozījums bija 6,478 miljoni eiro un tā zaudējumi bija 523 tūkstoši eiro.