“Huawei Technologies Latvia” iecelts jauns valdes priekšsēdētājs

07.11.2017 06:58:00

SIA “Huawei Technologies Latvia” valdē pirmdien, 6.novembrī reģistrētas izmaiņas, tostarp uzņēmumam iecelts jauns valdes priekšsēdētājs, ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

No SIA “Huawei Technologies Latvia” valdes atbrīvots līdzšinējais valdes priekšsēdētājs, Ķīnas pilsonis Shengli Wang un valdes loceklis Qiuen Peng.

Par uzņēmuma jauno valdes priekšsēdētāju iecelts Ķīnas pilsonis Li Jian, bet par valdes locekli iecelts Shi Yanli.

Darbu valdē turpinās tās loceklis Tang Xiaoming.

SIA “Huawei Technologies Latvia” arī mainījis uzņēmuma statūtus, mainot valdes locekļu pārstāvības tiesību apjomu. Turpmāk valdes locekļi, ieskaitot valdes priekšsēdētāju, varēs pārstāvēt uzņēmumu kopīgi ar vismaz vienu no valdes locekļiem, lai gan iepriekš viņiem bija tiesības pārstāvēt komercsabiedrību atsevišķi.

SIA “Huawei Technologies Latvia” ir telekomunikāciju uzņēmums, kas Latvijā izplata zīmola “Huawei” telekomunikācijas iekārtas, patēriņa preces un pakalpojumu risinājumus.

SIA “Huawei Technologies Latvia” dibināts 2005. gadā, tā pamatkapitāls ir 85 372 eiro un vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētais uzņēmums “Huawei Technologies Cooperatief U.A.”.

SIA “Huawei Technologies Latvia” neto apgrozījums 2016.gadā sasniedza gandrīz 18,484 miljonus eiro un tā peļņa pēc nodokļiem bija 245 tūkstoši eiro. Pērn uzņēmumā strādāja 13 darbinieki un valsts kopbudžetā nodokļu maksāumos tas samaksājis 1,554 miljonus eiro.