“Raunas lauktehnikai” mainās īpašnieki un iecelts jauns valdes priekšsēdētājs

06.12.2017 03:05:00

Par dekoratīvo metālizstrādājumu ražotāja SIA “Raunas lauktehnika” valdes priekšsēdētāju otrdien, 5.decembrī, iecelts Beļģijas pilsonis Patrick Fernand F De Vriendt, ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

Veiktas arī citas izmaiņas valdē. To atstājis valdes loceklis Ziedonis Batņa, bet amatā atkārtoti iecelts valdes loceklis Guntis Pelšs. Valdē turpina darboties arī valdes loceklis Pēteris Petrovičs.

Izmaiņas SIA “Raunas lauktehnika” valdē saistītas ar izmaiņām uzņēmuma dalībniekos, kas komercreģistrā ierakstītas 5.decembrī. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks tagad ir Beļģijā reģistrēta kompānija “ETHNIC”, kas daļas ieguvusi no līdzšinējā īpašnieka Gunta Pelša.

SIA “Raunas lauktehnika” reģistrēta 1992.gadā, un uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir metāla dekoratīvo izstrādājumu un metāla-koka mēbeļu ražošana un tirdzniecība. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 127 414 eiro.

2016.gadā SIA “Raunas lauktehnika” apgrozījums bija 659 tūkstoši eiro, un uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 6241 eiro. Tas nodarbināja 34 darbiniekus un Latvijas valsts budžetā nodokļos samaksāja 33 tūkstošus eiro.