Reģistrē izmaiņas “Creditreform Latvija” padomē

27.12.2017 05:38:00

Divi SIA “Creditreform Latvija” padomes locekļi atbrīvoti no amatiem un viņu vietā iecelti jauni, savukārt līdzšinējais padomes loceklis Olav Dalen Zahl kļuvis par padomes priekšsēdētāju, ziņo “Lursoft” Klientu Portfelis.

Olav Dalen Zahl SIA “Creditreform Latvija” padomē darbojas kopš 2015.gada, bet iepriekš viņš bija uzņēmuma valdes priekšsēdētājs.

SIA “Creditreform Latvija” padomi atstājis līdzšinējais padomes priekšsēdētājs Jon Harald Nordbrekken un padomes priekšsēdētāja vietnieks Gints Vīns. Abi bijušie padomes locekļi tajā tika iecelti 2014.gadā.

Attiecīgi SIA “Creditreform Latvija” padomē no jauna par locekli iecelts Danckert Petter Mellbye, bet par padomes priekšsēdētāja vietnieku iecelts Kari Robert Ahlstrom.

Izmaiņas komercreģistrā iegrāmatotas 22.decembrī.

SIA “Creditreform Latvija” dibināta 1995.gadā, un tā sniedz kredītinformācijas un parādu piedziņas pakalpojumus. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 142 911 eiro, un tā 99,5% kapitāla daļu pieder Nīderlandē reģistrētajai kompānijai “Ultimo Netherlands B.V.”, savukārt 0,5% pamatkapitāla daļu pieder Vācijā reģistrētajai kompānijai “VERBAND DER VEREINE CREDITREFORM E.V.”.

2016.gadā SIA “Creditreform Latvija” apgrozījums bija 2,877 miljoni eiro un uzņēmums strādāja ar peļņu, kas pēc nodokļu nomaksas bija 558 tūkstoši eiro. Tas nodarbināja 78 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā samaksāja 573 tūkstošus eiro.