Mazumtirgotājam “Mego” mainījies viens no tiešajiem dalībniekiem

02.01.2018 04:53:00

Mazumtirgotāja SIA “Mego” lielākais dalībnieks Aleksandrs Babenko no tieša īpašnieka kļuvis par uzņēmuma pastarpinātu īpašnieku, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Līdz šim Aleksandrs Babenko bija 62% SIA “Mego” kapitāldaļu tiešais īpašnieks. 2017.gada 29.decembrī komercreģistrā ierakstītas izmaiņas, saskaņā ar kurām par šo 62% daļu īpašnieku kļuvis pagājušā gada decembrī reģistrēts uzņēmums SIA “Gruodis”. Šis uzņēmums pilnībā pieder pašam Aleksandram Babenko.

Pārējie mazumtirgotāja dalībnieki nav mainījušies. 18% uzņēmuma kapitāldaļu pieder Dmitrijam Karbanovam. Bet uzņēmumiem SIA “Blackrock Holding West” un SIA “Blizzard Holding”, kuru patiesā labuma guvēji ir attiecīgi Grigorijs Vovks un Aleksandrs Morozs, katram pieder pa 10% mazumtirgotāja daļu.

Grigorijs Vovks un Aleksandrs Morozs pagājušā gada augustā veica līdzīgas izmaiņas kā Aleksandrs Babenko - viņi no SIA “Mego” tiešajiem īpašniekiem kļuva par pastarpinātiem īpašniekiem, par to ziņoja “Lursoft” Klientu portfelis.

SIA “Mego” ir mazumtirdzniecības veikalu tīkls Latvijā, kas reģistrēts 1999.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 20 000 eiro. Tā apgrozījums 2016.gadā bija 7,676 miljoni eiro un tā peļņa pēc nodokļiem bija 6,401 miljons eiro.