“VEXOil Bunkering” piemēroti divi jauni nodrošinājumi

22.01.2018 06:10:00

Kuģu bunkurēšanas uzņēmumam SIA “VEXOil Bunkering” piemēroti divi jauni nodrošinājumi, kas abi paredz aizliegumu komercķīlu reģistrācijai, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Nodrošinājumi reģistrēti 19.janvārī, pamatojoties uz Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes lēmumu. Uzņēmumam piemērots aizliegums komercķīlas reģistrācijai, pārreģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai Uzņēmumu reģistra Komercķīlu reģistrā.

Jaunie nodrošinājumi piemēroti nedēļu pēc tam, kad SIA “VEXOil Bunkering” piemērots pirmais spēkā esošais aizliegums par komercķīlu un ar to saistītu grozījumu reģistrēšanu. Tādējādi kopā šobrīd uzņēmuma ir spēkā trīs nodrošinājumi.

SIA “VEXOil Bunkering” 2017.gada 26.decembrī bija nodokļu parāds 8468 eiro. Uzņēmumam ir aktuālas divas komercķīlas.

SIA “VEXOil Bunkering” dibināts 2001.gadā, un uzņēmuma galvenais darbības veids ir kuģu bunkurēšana ar dīzeļdegvielu un degvieleļļu, kā arī ir noslēgts līgums ar kādu Eiropas Savienības kompānija par naftas produktu glabāšanas un transportēšanas pakalpojumiem.

2016.gadā SIA “VEXOil Bunkering” apgrozījums bija 2,742 miljoni eiro, bet tā peļņa pēc nodokļiem bija 461 tūkstotis eiro. Uzņēmums nodarbināja 38 darbiniekus un nodokļos valsts budžetā samaksāja 56 tūkstošus eiro.