“Otis Latvia” padomē ieceļ jaunu locekli

19.02.2018 12:21:00

Par liftu tirgotāja un uzstādītāja SIA “OTIS LATVIA” padomes locekli piektdien, 16.februārī, iecelts Turcijas pilsonis Fazil Serdar Demirkesen, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Jauns padomes loceklis uzņēmumam bija jāieceļ, jo 2017.gada oktobrī amatu atstāja padomes loceklis Marc Pierre Andre Vachette.

SIA “OTIS LATVIA” padomē turpina darboties padomes priekšsēdētājs Sauli Markus Mantyla un padomes priekšsēdētāja vietnieks Fabrice Henri Gilbert Bongiovanni.

SIA “OTIS LATVIA” reģistrēts 1993.gadā, un tā pamatdarbība ir liftu un eskalatoru tirdzniecība un uzstādīšana, kā arī liftu modernizācija, tehniskā apkope un remonts. Savukārt tās mātesuzņēmums Somijas “OTIS OY”, kuram pieder visas Latvijas uzņēmuma kapitāla daļas, ir viens no vadošajiem liftu un eskalatoru ražotājiem pasaulē.

 

SIA “OTIS LATVIA” apgrozījums 2016.gadā bija 1,341 miljons eiro, bet uzņēmums strādāja ar zaudējumiem 77 tūkstošu eiro apmērā. Tas pērn nodarbināja 17 darbiniekus un nodokļu maksājumos Latvijas valsts budžetā iemaksāja 301 tūkstoti eiro.