“Moller Baltic Import” valdē ieceļ Ilzi Grasi-Ķibildi

20.02.2018 08:04:00

Automobiļu vairumtirgotāja SE “Moller Baltic Import” valdi atstājis Norvēģijas pilsonis Kai Robert Solheim un viņa vietā par valdes locekli iecelta Ilze Grase-Ķibilde, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas pirmdien, 19.februārī.

Kai Robert Solheim uzņēmuma valdē darbojās gadu. Savukārt Ilze Grase-Ķibilde kopš šī gada sākuma ir kļuvusi par SE “Moller Baltic Import” izpilddirektori.

SE “Moller Baltic Import” valdē turpina darboties valdes priekšsēdētājs Ulf Tore Hekneby un valdes locekļi Harald Edvardsen-Eibak, Tom Christian Nordby un Espen Egelund. Katram no valdes locekļiem ir tiesības pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi.

SE “Moller Baltic Import” ir oficiālais automobiļu “Audi” vairumtirgotājs Latvijā un Lietuvā un oficiālais “Volkswagen” vairumtirgotājs Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. SE “Moller Baltic Import” reģistrēta 2008.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 7 807 497 eiro. Tas pilnībā pieder Norvēģijas uzņēmumam “Harald A Moller AS”. 

Uzņēmums 2016.gadā strādāja ar apgrozījumu 215,571 miljonu eiro apmērā, savukārt uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 4,229 miljoni eiro.