“Clean R” pievienos uzņēmumu “Vides Investīcijas”

07.03.2018 07:56:00

Atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumu SIA “Clean R” reorganizēs, tam pievienojot uzņēmumu SIA “Vides investīcijas”, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

SIA “Clean R” un SIA “Vides Investīcijas” ietilpst vienā uzņēmumu grupā. Abu uzņēmumu vienīgais īpašnieks ir AS “TAK Investīcijas” - SIA “Clean R” vienīgais dalībnieks ir SIA “Vides Investīcijas”, kas savukārt pieder AS “TAK Investīcijas”. Tas nolēmis savus meitas uzņēmumus apvienot, lai uzlabotu grupā ietilpstošo uzņēmumu saimniecisko darbību.

SIA “Clean R” dibināta 2004.gadā ar nosaukumu SIA “L & T Serviss”. Uzņēmums nodarbojas ar atkritumu apsaimniekošanu, kā arī arī sniedz telpu un teritoriju uzkopšanas pakalpojumus un pārdod vides labiekārtošanas preces. SIA “Clean R” pamatkapitāls ir 1 200 000 eiro.

Savukārt SIA “Vides Investīcijas” dibināts 2012.gadā, un tā pamatdarbība ir holdingkompāniju darbība. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 300 000 eiro.

SIA “Vides Investīcijas” nodos visu savu mantu, tiesības un saistības SIA “Clean R” un pēc reorganizācijas pabeigšanas beigs pastāvēt bez likvidācijas.

SIA “Clean R” pamatkapitāls pēc reorganizācijas saglabāsies līdzšinējā apmērā.

Uzņēmumu reorganizācijas līguma projekts pievienots SIA “Clean R” reģistrācijas lietai 6.martā.

SIA “Clean R” 2016.gadā palielināja apgrozījumu līdz 32,397 miljoniem eiro, savukārt uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem nedaudz saruka un bija 1,684 miljoni eiro. 

SIA “Vides Investīcijas” 2016.gadā apgrozījums nav bijis, bet uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 334 tūkstoši eiro.