Slēdz “Lindorff Oy” Latvijas filiāli

09.03.2018 07:51:00

Pēc kredītu pārvaldības pakalpojumu sniedzēju “Lindorff” un “Intrum Justitia” apvienošanās kā rezultātā Latvijā tika izveidots jauns uzņēmums SIA “Intrum Latvia”, ceturtdien, 8.martā no komercreģistra izslēgta  “Lindorff Oy” Latvijas filiāle, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

“Lindorff Oy” lēmumu par Latvijas filiāles darbības izbeigšanu un slēgšanu pieņēmis šī gada 5.martā.

Šāds lēmums pieņemts, jo 2017.gadā noslēdzās uzņēmumu “Lindorff” un “Intrum Justitia” apvienošanās. Tās rezultātā tika restrukturizēti “Lindorff” grupas uzņēmumi Baltijas valstīs, tostarp Latvijā. 2017.gada augustā tika izveidots jauns uzņēmums SIA “Lindorff Latvia”, kas pārņēma visu “Lindorff Oy” Latvijas filiāles komercdarbību. 2017.gada decembrī jaundibinātais uzņēmums mainīja nosaukumu uz SIA “Intrum Latvia”.

“Lindorff Oy” Latvijas filiāle tika reģistrēta komercreģistrā 2000.gadā. 2015.gadā, kurš ir pēdējais gads, par kuru “Lursoft” pieejams uzņēmuma gada pārskats, tā apgrozījums bija 3,209 miljoni eiro, bet tas strādāja ar zaudējumiem, kas bija 358 tūkstoši eiro.

SIA “Intrum Latvia”, kas pilnībā pārņēmusi un turpina “Lindorff Oy” Latvijas filiāles darbu, pamatkapitāls ir 2800 eiro un tās vienīgais īpašnieks ir Zviedrijā reģistrētā kompānija “Lindorff AB”, liecina "Lursoft" izziņa.