Bērnu psihoneiroloģiskās slimnīcas “Ainaži” valdē ieceļ Aigaru Kišuro

09.03.2018 08:53:00

Par valstij piederošās SIA “Bērnu psihoneiroloģiskā slimnīca “Ainaži”” vienīgo valdes locekli ceturtdien, 8.martā iecelts bērnu psihiatrs Aigars Kišuro, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Jauns valdes loceklis slimnīcā bija jāieceļ, jo Veselības ministrija kā slimnīcas vienīgais dalībnieks 29.janvārī pieņēma lēmumu par slimnīcas ilggadējās valdes locekles un vadītājas Ilonas Balodes atstādināšanu no amata pēc tam, kad slimnīcā tika atklāti būtiski pārkāpumi, tostarp par pacientu fiksāciju jeb siešanu pie gultas.

Oficiāli Ilonu Balodi no amata atcēla 23.februārī un uz laiku par slimnīcas valdes locekli ar tiesībām pārstāvēt komercsabiedrību atsevišķi tika iecelts Jānis Buģins. Līdz ar Aigara Kišuro apstiprināšanu par slimnīcas valdes locekli Jānis Buģins no amata atbrīvots.

“Lursoft” izziņa liecina, ka Aigars Kišuro bez amata SIA “Bērnu psihoneiroloģiskā slimnīca “Ainaži”” ir valdes loceklis Latvijas Psihiatru asociācijā.

SIA “Bērnu psihoneiroloģiskā slimnīca “Ainaži”” dibināta 1999.gadā. Tās pamatkapitāls ir 1 683 386 eiro, un tā pilnībā pieder Veselības ministrijai. 2016.gadā slimnīcas apgrozījums bija 1,047 miljoni eiro un tās peļņa pēc nodokļu nomaksas bija 47 darbinieki. Slimnīca nodarbināja 88 darbiniekus.