Nekustamo īpašumu attītītājs “E.L.L.” nodibinājis jaunu uzņēmumu Latvijā

03.04.2018 07:29:00

Igaunijā reģistrētais Baltijas nekustamo īpašumu attīstītājs “E.L.L. Kinnisvara AS” nodibinājis jaunu meitas uzņēmumu Latvijā SIA “SK 23”, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

“E.L.L. Kinnisvara AS” Baltijā strādā ar zīmolu "Kapitel", un attīsta un pārvalda komerciālos nekustamo īpašumu projektus. Uzņēmums Rīgā attīstījis un ir īpašnieks tirdzniecības centriem “Spice” un “Spice Home”. Šobrīd nekustano īpašumu attīstītājs Rīgā strādā pie biroju kompleksa “Skanstes Biznesa Centrs” attīstības Skanstes ielas rajonā. Tallinā un Viļņā uzņēmums uzbūvējis un pārvalda gan tirdzniecības centrus un biroju kompleksus, gan viesnīcas.

Jaunreģistrētā uzņēmuma SIA “SK 23” pamatkapitāls ir 200 000 eiro, tas apmaksāts naudā. SIA “SK 23” visu 2000 kapitāla daļu vienīgais īpašnieks ir “E.L.L. Kinnisvara AS”.

SIA “SK 23” valde sastāv no viena valdes locekļa un šajā amatā iecelts Andris Stankevičs. Uzņēmuma padomi veido trīs padomes locekļi - padomes priekšsēdētājs ir Indrek Moorats, padomes priekšsēdētāja vietnieks - Taavi Ojala, un padomes loceklis ir Rait Pallo.

SIA “SK 23” reģistrēts Latvijas komercreģistrā 28.martā.

“Lursoft” izziņa liecina, ka kopā ar jaunreģistrēto uzņēmumu Igaunijas “E.L.L. Kinnisvara AS” ir dalībnieks 11 Latvijā reģistrētos uzņēmumos, tostarp 100% kapitāla daļu īpašnieks SIA “Tirdzniecības centrs Pleskodāle”, kam pieder tirdzniecības centrs “Spice”.