“Radio SWH” samazina valdi un par vienīgo valdes locekli ieceļ Šipkēvicu

09.04.2018 06:50:00

AS “Radio SWH” akcionāri grozījuši uzņēmuma statūtus, nosakot, ka tā valde sastāv no viena valdes locekļa, un par vienīgo valdes locekli iecēluši Jāni Šipkēvicu, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Līdz šim uzņēmuma statūti noteica, ka AS “Radio  SWH” valde sastāv no diviem locekļiem, un bez Jāņa Šipkēvica tajā darbojās Reinis Rotkalis, bet viņš tagad no valdes locekļa amata atbrīvots.

Veiktas izmaiņas arī AS “Radio SWH” padomē - no tās atsaukta Iveta Kūliņa un viņas vietā par padomes locekli ievēlēts Igaunijas pilsonis Toomas Luhats. Savukārt līdzšinējā padomes priekšsēdētāja Tatiana Tolstaya un padomes priekšsēdētāja vietnieks Filips Rubenis pārvēlēti savos amatos.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas piektdien, 6.aprīlī.

AS “Radio SWH” dibināta 1993.gadā un tai pieder vairākas populāras radiostacijas Latvijā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2 536 084 eiro. Tās lielākais akcionārs ir Igaunijas kompānija “DLT Capital OU”, kuras patiesā labuma guvēja ir Tatiana Tolstaya, 15% pamatkapitāla daļu īpašnieks ir Jānis Šipkēvics, bet atlikušie 5% pieder Filipam Rubenim. 

2016.gadā AS “Radio SWH” strādāja ar 2,529 miljonu eiro apgrozījumu, savukārt tā tīrā peļņa bija 80 tūkstoši. Uzņēmums nodarbināja 18 darbiniekus.