“Interbaltija AG” iecelts jauns valdes priekšsēdējs

18.04.2018 10:58:00

Alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu tirgotāja AS “Interbaltija AG” valdē 17.aprīlī reģistrētas izmaiņas - to atstājuši divi locekļi un uzņēmumam iecelts jauns valdes priekšsēdētājs, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

No AS “Interbaltija AG” valdes atbrīvots valdes priekšsēdētājs Laimonis Kravalis, kurš ieņēmis vadošus amatus uzņēmumā kopš tā dibināšanas 1997.gadā. Laimonis Kravalis šo gadu laikā bijis gan AS “Interbaltija AG” valdes priekšsēdētājs, gan valdes loceklis, kā arī viņš ieņēmis padomes priekšsēdētāja un padomes locekļa amatus.

No valdes locekles amata atbrīvota arī Daiga Grigale, kura, tāpat kā Laimonis Kravalis, ieņēma dažādus amatus uzņēmumā. Abi atbrīvotie valdes locekļi bija starp uzņēmuma dibinātājiem, bet pēcāk - tā līdzīpašnieki līdz 2017.gadā martā SIA “Amber Beverage Group” kļuva par AS “Interbaltija AG” 100% akciju īpašnieku.

Par AS “Interbaltija AG” jauno valdes priekšsēdētāju iecelts Romāns Komars, kurš bijis uzņēmuma valdes loceklis no 2008. līdz 2013.gadam, liecina “Lursoft” izziņa. Viņš uzņēmuma valdē pievienosies valdes loceklim Aigaram Ģērmanim.

AS “Interbaltija AG” dibināta 1997.gadā un tās pamatkapitāls ir 1 575 576 eiro. 2016.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 6,838 miljoni eiro un peļņa - 237 tūkstoši eiro; uzņēmums nodarbināja 34 darbiniekus.

Savukārt SIA “Amber Beverage Group” tika izveidota 2014.gadā, lai apvienotu starptautiskās alkoholisko dzērienu kompānijas ‘’SPI Group’’ uzņēmumus Baltijas valstīs, liecina informācija kompānijas mājas lapā.