“Domenikss” valdē ieceļ jaunu locekli

03.05.2018 08:52:00

Pēc tam, kad pagājušajā nedēļā no automobiļu tirgotāja SIA “Domenikss” valdes locekļa amata tika atbrīvots Imants Vēliņš, šonedēļ par uzņēmuma valdes locekli iecelts Andrejs Jansons, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 2.maijā.

Andrejs Jansons SIA “Domenikss” valdē strādās kopā ar valdes locekli Ilzi Zoltneri.

SIA “Domenikss” 2018.gadā piedzīvojis vairākas izmaiņas valdē. Šī gada 1.janvārī uzņēmuma vienīgā īpašniece un ilggadējā vadītāja Benita Danilenko (iepriekš Sadauska) atstāja valdes priekšsēdētājas amatu, un par valdes locekli tika iecelta Ilze Zoltnere. Imants Vēliņš par uzņēmuma valdes locekli tika iecelts 30.janvārī, bet pēc nepilniem trīs mēnešiem amatā 25.aprīlī viņš no šī amata atcelts.

SIA “Domenikss” ir automobiļu “Mercedes Benz” un “Mitsubishi Fuso” ģenerālpārstāvis Latvijā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3 738 055 eiro.

SIA “Domenikss” apgrozījums 2016.gadā pieauga līdz 47,7 miljoniem eiro, bet uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem palielinājās līdz 792 tūkstošiem eiro. Tajā gadā SIA "Domenikss" nodarbināja 176 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā nomaksāja 8,9 miljonus eiro.