"Kurzemes granulas" valdē ieceļ uzņēmuma līdzīpašnieku

08.05.2018 07:10:00

No granulu ražotāja SIA “Kurzemes granulas” valdes locekļa amata atbrīvots Gatis Deksnis, un viņa vietā valdē iecelts viens no uzņēmuma patiesā labuma guvējiem Jānis Apsītis, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Savukārt valdes priekšsēdētājs Viesturs Grīnbergs un valdes loceklis Arnis Apsītis, kurš ir otrs SIA “Kurzemes granulas” patiesā labuma guvējs, pārapstiprināti līdzšinējos amatos.

Gatis Deksnis bija SIA “Kurzemes granulas” valdes loceklis kopš 2006.gada līdz šim, nostrādājot četrus pilnvaru periodus.

Jānis Apsītis arī iepriekš darbojies uzņēmumā - viņš bija SIA “Kurzemes granulas” valdes loceklis no 2003. līdz 2006.gadam.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 7.maijā.

SIA “Kurzemes granulas” Ventspils brīvostas teritorijā ražo granulas. Uzņēmuma apgrozījums 2016.gadā bija 7,101 miljons eiro, bet tas strādāja ar zaudējumiem 188 tūkstošu eiro apjomā. Uzņēmums tajā gadā nodarbināja 36 darbiniekus.

Šī gada aprīlī par uzņēmuma vienīgo  īpašnieku kļuvis kokmateriālu ražotājs SIA “Kurekss”, kam līdz šim piederēja 33% SIA “Kurzemes granulas” uzņēmuma kapitāla daļu. SIA "Kurekss" vienādās daļās pieder iepriekš minētajiem Arnim Apsītim un Jānim Apsītim.