“LP2 Management” reģistrē komercķīlu, nodrošinot prasījumus 9,1 miljona eiro apmērā

14.05.2018 06:49:00

Tirdzniecības centra "Tukums" īpašnieks SIA “LP2 Management” reģistrējis pagājušajā nedēļā lielāko komercķīlu, kuras nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 9,1 miljons eiro, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

SIA “LP2 Management” par labu AS “Luminor Bank” ieķīlājis visu mantu kā lietu kopību, lai nodrošinātu AS “Luminor Bank” prasījumus pret “LP2 Management”, kas iziret no šī gada 24.aprīlī noslēgtā kredīta līguma un visiem tā grozījumiem un pārjaunojumiem.

Jaunā komercķīla reģistrēta 8.maijā.

Dažas dienas iepriekš 3.maijā komercķīlu reģistrēja SIA “LP2 Management” vienīgais īpašnieks Norvēģijas uzņēmums “Latpro 2 AS”, kas ieķīlāja visas tam piederošās sava meitas uzņēmuma kapitāla daļas. Arī šīs komercķīlas ņēmējs ir AS “Luminor Bank” un komercķīlas nodrošinātā prasījuma maksimālā summa -  9,1 miljons eiro.

“Lursoft” izziņa liecina, ka SIA “LP2 Management” kopumā ir reģistrētas piecas aktuālas komercķīlas, visu ķīlu ņēmējs ir AS “Luminor Bank”.

SIA “LP2 Management” dibināts 2017.gada 27.martā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2800 eiro. Tā pamatdarbība ir nekustamā īpašuma iznomāšana. Šobrīd uzņēmums iznomā un apsaimnieko tirdzniecības centru Tukumā, Pasta ielā 14, kurā atrodas mazumtirgotāja “Rimi” hipermārkets, kā arī citas tirdzniecības vietas.