“Baltic Agro” iecelts jauns padomes priekšsēdētāja vietnieks

28.05.2018 11:15:00

Lauksaimniecības uzņēmuma SIA “Baltic Agro” padomes priekšsēdētāja vietnieks Carsten Kildegaard Lauridsen atstājis amatu, un viņa vietā šajā amatā iecelts Steen Bitsch, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Amatu atstājušais Carsten Kildegaard Lauridsen SIA “Baltic Agro” padomē darbojies kopš 2006.gada, sākumā kā padomes loceklis, bet kopš 2009.gada viņš bijis uzņēmuma padomes priekšsēdētāja vietnieks.

“Lursoft” izziņa liecina, ka jaunieceltajam SIA “Baltic Agro” padomes loceklim Steen Bitsch šis ir vienīgais amats, ko viņš ieņem Latvijā reģistrētā kompānijā.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 25.maijā.

SIA “Baltic Agro” padomē bez izmaiņām turpina darboties padomes priekšsēdētājs Henning Haahr un padomes locekļi Soren Aage Rathcke un Henrik Peter Stilund.

SIA “Baltic Agro” dibināta 1994.gadā ar nosaukumu SIA “Kemira Agro Latvija”. Uzņēmums nodarbojas ar minerālmēslu, agroķimikāliju, sēklu, graudu un rapša un citu lauksaimniecības preču iepirkšanu un realizāciju, kā arī graudu un rapša pieņemšanu, pirmapstrādi un uzglabāšanu. Uzņēmums ražo un tirgo dzīvnieku barību, kā arī nodarbojas ar lauksaimniecības preču mazumtirdzniecību.

Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3 802 340 eiro, un tas pilnībā pieder Dānijā reģistrētajai AS “DAVA Agravis International Holding”

SIA “Baltic Agro” 2016.gadā strādāja ar apgrozījumu 140,291 miljona eiro apjomā, savukārt kompānijas peļņa pēc nodokļiem bija 2,952 miljoni eiro. Uzņēmuma 2017.gada darbības rādītāji vēl nav pieejami.