Uzsākta “Makroconcert” likvidācija

28.05.2018 13:24:00

Uzsākta kultūras un izklaides pasākumu organizētāja SIA “Makrokoncerts”, tā māsas uzņēmuma SIA “Makroconcert” un saistītā uzņēmuma SIA “Makroentertainment” likvidācija, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

SIA “Makrokoncerts” un SIA “Makroconcert” vienīgais īpašnieks ir Igors Jefremovs. Viņam pieder arī 20% kapitāla daļu uzņēmumā SIA “Makroentertainment”, kurā pa 40% kapitāla daļu pieder Lietuvas pilsoņiem Arvydas Povilaika un Arūnas Miknius.

SIA “Makroconcert” mājaslapā joprojām tiek reklamēta virkne ar dažādiem koncertiem, to organizators ir SIA “Bravo Events”, kurā Igoram Jefremovam pieder 30% kapitāla daļu.

Igors Jefremovs lēmumu par SIA “Makrokoncerts” un SIA “Makroconcert” likvidācijas uzsākšanu pieņemis 21.maijā; tajā pašā dienā SIA “Makroentertainment” dalībnieki pieņēmuši lēmumu par likvidāciju.

Par visu trīs uzņēmumu likvidatoru iecelts pats Igors Jefremovs. Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 25.maijā.

“Lursoft” izziņa liecina, ka nevienam no trim likvidējamiem uzņēmumiem ne 2017, ne 2016.gadā nav bijis apgrozījums. SIA “Makroconcert” 2017.gadā bijuši zaudējumi 7261 eiro apmērā, kamēr SIA “Makroentertainment” bija peļņa 14 tūkstošu eiro apmērā, bet SIA “Makrokoncerts” bijusi peļņa nepilnu 54 tūkstošu eiro apmērā.

SIA “Bravo Events” 2017.gadā strādāja ar apgrozījumu 2,305 miljonu eiro apmērā, bet uzņēmumam bija zaudējumi - 15 tūkstoši eiro.