“Pepco Latvia” valdē iecelti divi jauni valdes locekļi

31.05.2018 07:38:00

No amata atbrīvoti divi līdzšinējie apģērbu un mājsaimniecības preču tirdzniecības ķēdes SIA “Pepco Latvia” valdes locekļi un viņu vietā iecelti jauni, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Valdes locekļa amatu atstājis gan Lukasz Owczarek, gan Marek Tomasz Pszonka. Viņu vietā  ar tiesībām pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi turpmāk darbosies valdes locekļi Aleksandr Čikaidze un Julius Petrulis. Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 30.maijā.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Marcin Andrzej Stanko turpinās vadīt SIA “Pepco Latvia”.

“Pepco” uzsāka savu darbību Polijā 2014.gadā, atverot 14 veikalus Polijas lielākajās pilsētās. Šobrīd kompānijai ir vairāk nekā 1300 veikali Polijā, Slovākijā, Čehijā, Rumānijā un Ungārijā. Šogad martā Rīgā atvērts pirmais “Pepco” veikals.

SIA “Pepco Latvia” reģistrēts 2017.gada 7.aprīlī. Tā pamatkapitāls ir 20 000 eiro un vienīgais īpašnieks ir Šveicē reģistrētā kompānija “Pepkor Europe GmbH”. “Pepkor” ir Dienvidāfrikas investīciju holdingkompānija, kurai pieder vairākas tirdzniecības ķēdes Āfrikā, Austrālijā un Austrumeiropā. Kompānija galvenokārt tirgo apģērbu, apavus un tekstilizstrādājumus. “Pepco” lielveikalu tīkls ir viens no koncerna galvenajiem meitasuzņēmumiem.