“HAVI Logistics” iecelts jauns valdes priekšsēdētājs

04.07.2018 13:52:00

Preču loģistikas un distribūcijas pakalpojumu sniedzēja SIA "HAVI Logistics" valdē reģistrētas izmaiņas - iecelti divi jauni valdes locekļi, tostarp jauns valdes priekšsēdētājs, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

No SIA “HAVI Logistics” valdes priekšsēdētāja amata atbrīvots Andris Dobulis, kurš šo amatu ieņēma kopš 2005.gada, kā arī amatu atstājis valdes loceklis Juris Celmiņš.

Par uzņēmuma jauno valdes priekšsēdētāju iecelts Nerijus Vabolis. Viņam valdē pievienosies valdes loceklis Kirils Golovanovs, kurš šajā amatā iecelts no jauna. Savukārt valdes loceklis Bertelsen Jorgen Juul turpinās veikt savus pienākumus kā līdz šim.

SIA “HAVI Logistics” arī izbeidzis uz Daces Gžibovskas vārda izdoto prokūru. Vienlaikus uzņēmums izdevis jaunu prokūru ar tiesībām pārstāvēt komercsabiedrību kopīgi ar vismaz vienu no valdes locekļiem un bez tiesībām atsavināt nekustamo īpašumu, ieķīlāt vai apgrūtināt ar lietu tiesībām uz Santas Rederes vārda.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 3.jūlijā.

SIA “HAVI Logistics” dibināta 1995.gadā, tās pamatkapitāls ir 27 034 eiro un vienīgais īpašnieks - Vācoijā reģistrētā kompānija “HAVI Global Logistics GmbH”

2017.gadā SIA “HAVI Logistics” apgrozījums pieauga līdz 18,558 miljoniem eiro, savukārt uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem samazinājās līdz 707 tūkstošiem eiro. Uzņēmums nodarbināja 736 darbiniekus. Latvijas valsts kopbudžetā maksājumos tas pērn iemaksāja 7,656 miljonus eiro.