Miris "Latvijas kuģniecības" un "Ventspils nafta" padomes loceklis Tarasovs

06.07.2018 06:47:00

Miris uzņēmumu AS "Latvijas kuģniecība" un AS "Ventspils nafta" padomes loceklis Aleksejs Tarasovs, un ziņas par viņu ceturtdien, 5.jūlijā, izslēgtas no abu uzņēmumu padomēm, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Aleksejs Tarasovs darbojās AS "Latvijas kuģniecība" padomē no 2015.gada, bet AS "Ventspils nafta" padomē kopš 2011.gada. Šī gada 1.martā viņš tika pārvēlēts AS "Latvijas kuģniecība” padomes locekļa amatā uz 5 gadu termiņu. 

Informācija AS "Latvijas kuģniecība" mājaslapā liecina, ka Aleksejs Tarasovs bija speciālists loģistikas, transporta, produktu uzglabāšanas un kvalitātes kontroles jomās. Viņš iepriekš strādājis uzņēmumā "Mažeiķu nafta", bet 1997. gadā pievienojās "Vitol" Lietuvas birojam.

Tādējādi šobrīd AS "Latvijas kuģniecība" padome turpina darboties septiņu cilvēku sastāvā ar padomes priekšsēdētāju Vladimir Egger, padomes priekšsēdētāja vietnieci Natasa Mikiene, un padomes locekļiem Olga Kurenkova, Varvara Maximova, Nafiseta Negouch, Guy Richard Skern un Konstantins Zaščerinskis.

AS "Ventspils nafta" padomē turpina darboties padomes priekšsēdētājs Vladimir Egger, padomes priekšsēdētāja vietnieks Nafiset Neguch un padomes loceklis Fedor Mamai.