""Ventspils nafta" termināls" padomē izmaiņas

19.07.2018 09:17:00

Naftas produktu pārkrāvēja SIA ""Ventspils nafta" termināls" padomē trešdien, 18.jūlijā reģistrētas izmaiņas un iecelti divi jauni padomes locekļi, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

No uzņēmuma padomes locekļa amata atbrīvots Marinus de Jong un Andrew John Howard Parsons, un no jauna padomē par locekļiem iecelti Garry Stephen Stoker un Dmitry Vinogradov.

Garry Stephen Stoker iepriekš jau darbojies SIA ""Ventspils nafta" termināls" padomē no 2015.gada novembra līdz 2017.gada novembrim.

Savukārt padomes priekšsēdētājs Robert Michael Aynsley Kirkup pārapstiprināts savā amatā, kā arī padomes locekļa amatā atkārtoti iecelts Jared Scott Pearl.

Robert Kirkup SIA ""Ventspils nafta" termināls" padomē darbojas kopš 2013.gada, Jared Scott Pearl - kopš 2015.gada. 

SIA ""Ventspils nafta" termināls" nodarbojas ar naftas produktu pārkraušanu un uzglabāšanu. Uzņēmums ietilpst AS "Ventspils nafta" grupā, kas pastarpināti pieder starptautiskajam naftas un gāzes tirdzniecības koncernam "Vitol". 

2017.gadā SIA ""Ventspils nafta" termināls" apgrozījums bija 52,842 miljoni eiro, savukārt uzņēmuma tīrā peļņa bija 16,138 miljoni eiro. Uzņēmums nodarbināja 246 darbiniekus, un tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā bija 810 tūkstoši eiro.