“Balex Metal” iecelta jauna padome

27.09.2018 07:02:00

Jumta segumu ražotājam SIA “Balex Metal” iecelta jauna padome trīs locekļu sastāvā, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Par uzņēmuma padomes priekšsēdētāju iecelts Īrijas pilsonis Paul OGorman, savukārt padomes priekšsēdētāja vietnieka amatā (tādi uzņēmumā ir divi) iecelta Īrijas pilsone Aiveen Patricia Kearney un Polijas pilsonis Waclaw Dzikiewicz Marek.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 26.septembrī.

Jauna padome SIA "Balex Metal" bija jāieceļ tāpēc, ka šī gada jūlijā no padomes priekšsēdētāja amata tika atbrīvots Joris Ide un no padomes priekšsēdētāja vietnieka amata tika atbrīvots Lech Stanislaw Baranowski; abi savus amatus ieņēma kopš 2004.gada. Savukārt augustā no padomes priekšsēdētāja vietnieka amata tika atbrīvots Tomasz Marcin Baranowski.

SIA “Balex Metal” dibināts 2003.gadā, un uzņēmums ražo proflēto metāla jumta segumu, kā arī sendvičtipa paneļus. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Polijā reģistrētā kompānija “Balex Metal Sp. z o.o”.

2017.gadā SIA “Balex Metal” apgrozījums pieauga līdz 7,587 miljoniem eiro, taču tas strādāja ar zaudējumiem, kuri veidoja 93 tūkstošus eiro. Uzņēmums nodarbināja 41 darbnieku, un tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā veidoja 955 tūkstošus eiro.