"Baltic Logistic Solutions" valdē ieceļ Pēteri Krīvenu

27.09.2018 07:19:00

Par loģistikas uzņēmuma SIA "Baltic Logistic Solutions" valdes loceklis 26.septembrī iecelts Pēteris Krīvens, kurš uzņēmumā dažādos amatos strādājis vairāk nekā 10 gadus, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Pēteris Krīvens SIA "Baltic Logistic Solutions" valdē pievienojas esošajiem valdes locekļiem Svetlanai Orlovai un Kārlim Ābelem.

Līdz ar izmaiņām valdē reģistrētas arī izmaiņas valdes locekļu pārstāvības tiesību apjomā. Proti, iepriekš katrs no valdes locekļiem varēja pārstāvēt uzņēmumu kopā ar visiem valdes locekļiem, taču tagad uzņēmuma valdes locekļiem ir tiesības pārstāvēt to kopā ar vismaz vienu valdes locekli.

SIA "Baltic Logistic Solutions" reģistrēta 2005.gadā, tas ir viens no lielākajiem loģistikas uzņēmumiem Baltijā. Tā vienīgais īpašnieks ir Lietuvas kompānija “Sanitex UAB”, kas ir lielākā vairumtirdzniecības, distribūcijas un loģistikas kompānija Lietuvā un Latvijā, kā arī darbojas Igaunijā un Polijā.

2017.gadā SIA "Baltic Logistic Solutions" apgrozījums bija 59,571 miljoni eiro, taču uzņēmums strādāja ar zaudējumiem 2,199 miljonu eiro apmērā. Tas pagājušajā gadā nodarbināja 586 darbiniekus, un tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā bija 6,704 miljoni eiro.