Par “PET Baltija” valdes priekšsēdētāju iecelts Kaspars Fogelmanis

04.10.2018 07:10:00

Izlietoto polietilēnteraftalāta (PET) pudeļu pārstrādātāja AS “PET Baltija” valdē reģistrētas vairākas izmaiņas, tostarp par uzņēmuma jauno valdes priekšsēdētāju iecelts Kaspars Fogelmanis, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Kaspars Fogelamanis bez amata AS “PET Baltija” ir tās māsas uzņēmuma SIA “Nordic Plast” valdes priekšsēdētājs, liecina “Lursoft” izziņa. Iepriekš viņš vairākus gadus strādājis par valdes locekli SIA “I.S.D.”, kas agrāk bija pazīstama kā SIA “Jaunpagasts Plus”.

Uzņēmuma līdzšinējā valdes priekšsēdētāja Jolanta Jēkabsone turpmāk būs AS “PET Baltija” valdes locekle. Uzņēmuma valdē bez izmaiņām turpina darboties Andris Trumars.

Savukārt Anita Saulīte atstājusi AS “PET Baltija” valdes locekles amatu.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 3.oktobrī.   

AS “PET Baltija” dibināta 2003.gadā. Uzņēmuma lielākais akcionārs ar 91,03% akciju ir SIA “Eco Baltia grupa”, savukārt 8,97% PET pudeļu pārstrādātāja akciju pieder Itālijas uzņēmumam “Previero N SRL”.

AS “PET Baltija” apgrozījums 2017.gadā bija 23,920 miljoni eiro, bet uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas bija 988 tūkstoši eiro. Uzņēmums pērn nodarbināja 185 darbiniekus un tā maksājumi valsts kopbudžetā bija 0,989 miljoni eiro.