"Riga fertilizer terminal" padomē izmaiņas

11.10.2018 04:49:00

Trešdien, 10.oktobrī, reģistrētas izmaiņas kravu pārkrāvēja SIA "Riga fertilizer terminal" padomē - Turcijas pilsonis Arifs Emrahs Bašarans atbrīvots no padomes locekļa amata un viņa vietā šajā amatā iecelts Krievijas pilsonis Valentin Lavrentyev, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Citi līdzšinējie padomes locekļi apstiprināti uz jaunu pilnvaru periodu. Padomes priekšsēdētāja amatā pārapstiprināts Dmitry Konyaev, padomes priekšsēdētāja amatā pārapstiprināts Vsevolod Kovshov, un padomes locekļu amatus arī turpmāk, tāpat kā līdz šim, ieņēms Ralfs Kļaviņš, Lenards Ozoliņš un Jānis Svārpstons.

SIA "Riga fertilizer terminal" dibināts 2009.gadā, un tas nodarbojas ar minerālmēslu pārkraušanu. Uzņēmuma lielākais īpašnieks ar 51% kapitāldaļu ir “Uralchem Freight Limited”, savukārt 49% kapitāldaļu pieder SIA “Rīgas tirdzniecības osta”.

SIA "Riga fertilizer terminal" apgrozījums 2017.gadā bija 28,780 miljoni eiro un tā peļņa pēc nodokļiem bija 7,707 miljoni eiro. Uzņēmums pērns nodarbināja 136 darbiniekus.