SIA “CEMEX materiāli” pievienos mātes uzņēmumam SIA “CEMEX”

06.11.2018 10:49:00

Klientu Portfeļa Latvijas Vēstneša sludinājumu monitorings informē, ka izdevumā publicēts paziņojums SIA “CEMEX” un SIA “CEMEX materiāli” kreditoriem par uzņēmumu reorganizāciju.

Paziņojumā teikts, ka 2018.gada 31.oktobrī uzņēmuma valde pieņēmusi lēmumu par uzņēmumu reorganizāciju, apvienošanas ceļā pie SIA “CEMEX” pievienojot SIA “CEMEX materiāli”. Pievienošanas rezultātā SIA “CEMEX materiāli” tiesības un saistības pāries SIA “CEMEX”, un SIA “CEMEX materiāli” beigs pastāvēt bez likvidācijas procesa. Visas iespējamās kreditoru prasības tiek lūgts iesniegt viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas, nosūtot tās uz uzņēmuma juridisko adresi Lielirbes ielā 17a-28, Rīgā.

SIA “CEMEX materiāli” reģistrēts 1995.gadā. Uzņēmuma apgrozījums pēdējos divos gados samazinājies - ja 2015.gadā tas bija 5,08 milj.EUR, tad 2016.gadā - 747,13 tūkst.EUR, bet pērn - vien 41,30 tūkst.EUR. Aizvadīto gadu uzņēmums pēc ilgstošiem zaudējumiem noslēdza ar 187,61 tūkst.EUR peļņu. Iesniegtajā vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmuma apgrozījuma samazinājums saistīts ar saimnieciskās darbības pārstrukturizēšanu un integrāciju CEMEX grupā.

 

SIA “CEMEX materiāli” galvenie darbības virzieni ir saistīti ar izejvielu ieguvi un realizāciju, kā arī nekustamo īpašumu - karjeru saimniecību - uzturēšanu.