“Delfi” padomē iecelta Signe Kukin

20.11.2018 07:19:00

Interneta mediju uzņēmuma AS “Delfi” padomē piektdien, 16.novembrī, reģistrētas izmaiņas - padomes locekļa amatu atstājis Andre Veskimeister un viņa vietā par padomes locekli iecelta Signe Kukin, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Izmaiņas reģistrētas arī SIA “Delfi Holding”, kuras uzdevums ir koncentrēt “Delfi” uzņēmumu grupas aktīvus, ar grupu saistītās saistības, kā arī sniegt vadības pakalpojumus un konsultācijas grupas uzņēmumiem, vadībā. Šī uzņēmuma valdes priekšsēdētājs līdz 16.novembrim bija Andre Veskimeister, taču tagad par SIA “Delfi Holding” valdes priekšsēdētāju iecelta Mari-Liis Ruutsalu.

AS “Delfi” dibināts 2000.gadā, un tas pārvalda tādus portālus kā delfi.lv, rus.delfi.lv, calis.lv, turismagids.lv, delfi.tv un citus (kopumā uz doto brīdi 21 portālu) ar pamatuzdevumu piesaistīt plašu auditoriju un veikt reklāmas tirdzniecību. AS “Delfi” ir daļa no “Delfi” uzņēmumu grupas un pieder Igaunijas mediju koncernam “Ekspress Grupp AS”.

2017.gadā AS “Delfi” palielināja apgrozījumu līdz 3,975 miljoniem eiro, un uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija gandrīz 200 tūkstoši eiro. AS “Delfi” 2017. gadā vidēji nodarbināja 92 darbiniekus. Uzņēmuma veiktie maksājumi valsts kopbudžetā bija 1,423 miljoni eiro.