"PNB Banka" dibinājusi trīs jaunus uzņēmumus

10.12.2018 09:37:00

AS “PNB Banka” (iepriekš zināma kā AS “Norvik Banka”) 4.decembrī reģistrējusi trīs jaunus uzņēmumus, kuru pamatkapitāls noteikts vairākos miljonos eiro, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Viens no jaunreģistrētajiem uzņēmumiem ir SIA “EL15”, tā pamatkapitāls ir 7 937 000 eiro. Uzņēmuma juridiskā adrese ir Rīga, Elizabetes iela 15-3; šajā ēkā atrodas AS “PNB Banka” VIP klientu apkalpošanas ofiss.

Otrs jaunreģistrētais uzņēmums ir SIA “BU21”. Šī uzņēmuma pamatkapitāls ir 6 126 000 eiro, un tā juridiskā adrese ir Rīga, Ernesta Birznieka-Upīša iela 21E, kur atrodas bankas filiāle.

Savukārt trešais jaunreģistrētais uzņēmums ir SIA “BU21 fitness”. Šī uzņēmuma pamatkapitāls ir 5 663 000 eiro, un arī tā juridiskā adrese ir Rīga, Ernesta Birznieka-Upīša iela 21E.

Visi trīs ir AS "PNB Banka" pagājušajā nedēļā reģistrētie uzņēmumi ir lielākie jaunreģistrētie uzņēmumi pēc pamatkapitāla, liecina "Lursoft" statistika

Visu trīs uzņēmumu vienīgais dalībnieks ir AS “PNB Banka”, bet to patiesā labuma guvējs ir bankas īpašnieks, Krievijas pilsonis Grigorijs Guseļņikovs (Grigory Guselnikov). Katrā no jaunajiem uzņēmumiem par vienīgo valdes locekli iecelta AS “PNB Banka” valdes locekle Anna Verbicka.

“Lursoft” izziņa liecina, ka AS “PNB Banka” šobrīd ir tiešais un vienīgais īpašnieks piecos uzņēmumos, ieskaitot jaundibinātos.