Reģistrē izmaiņas "LDZ ritošā sastāva serviss" valdē

02.01.2019 12:17:00

2.janvārī ierakstītas izmaiņas AS “Latvijas dzelzceļš” meitas uzņēmuma SIA "LDZ ritošā sastāva serviss" valdē, saskaņā ar kurām par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju iecelts Jānis Stalīdzāns, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Jaunajam valdes priekšsēdētājam ir tiesības pārstāvēt uzņēmumu kopā ar visiem valdes locekļiem. Bez Jāņa Stalīdzāna uzņēmuma valdē darbojas Sergejs Karpačovs un Sandis Vētra. Jānis Stalīdzāns, kurš kopš 2013.gada strādā AS “Latvijas dzelzceļš”, par SIA "LDZ ritošā sastāva serviss" valdes priekšsēdētāju ievēlēts uz pieciem gadiem, sacīts AS “Latvijas dzelzceļš” paziņojumā medijiem.

Jauns vadītājs SIA "LDZ ritošā sastāva serviss" bija jāieceļ, jo 2018.gada oktobrī valdes priekšsēdētāja amatu atstāja Edgars Abrams.

SIA "LDZ ritošā sastāva serviss" veic dzelzceļa ritošā sastāva remontu, modernizāciju, apkopi un ekipēšanu, maģistrālo kravas un manevru lokomotīvju nomu, kā arī nodarbojas ar degvielas uzglabāšanu un tās realizāciju dzelzceļa pārvadātājiem un citiem klientiem.

2017.gadā SIA "LDZ ritošā sastāva serviss" apgrozījums bija 63,184 miljoni eiro un tā peļņa pēc nodokļu nomaksas bija 1,530 miljoni eiro. Uzņēmums nodarbināja 1294 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā samaksāja 28,899 miljonus eiro.