“Riga Coal Terminal” valdes locekļus pārapstiprina amatos

04.01.2019 06:44:00

Par transporta uzņēmuma SIA “Riga Coal Terminal” valdes priekšsēdētāju atkārtoti apstiprināts Jānis Priede, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Arī otra SIA “Riga Coal Terminal” valdes locekļa Krievijas pilsoņa Vasily Varennya pilnvaras pārjaunotas uz jaunu periodu. Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 3.janvārī.

Jānis Priede ir SIA “Riga Coal Terminal” valdes priekšsēdētājs kopš 2017. gada 7.februāra, savukārt Vasily Varennya ir uzņēmuma valdes loceklis kopš 2013.gada, liecina “Lursoft” informācija.

SIA “Riga Coal Terminal” realizē Krievu salas attīstības projektu, kura ietvaros iecerēts uzbūvēt jaunu ogļu pārkraušanas terminālu Krievu salā un pārcelt uz turieni līdzšinējo komercdarbību no eksportostas.

SIA “Riga Coal Terminal” dibināts 1994.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 313 000 eiro; tā lielākais dalībnieks ar 50,90% daļu ir Šveicē reģistrētais uzņēmums “MIR Trade AG”, kas nodarbojas ar ogļu eksportu, savukārt pārējie 49,1% daļu pieder holdingkomppānijai SIA “Rīgas tirdzniecības osta”.

2017.gadā SIA “Riga Coal Terminal” nebija ieņēmumi, taču tam bijušas izmaksas, tādēļ uzņēmums gadu noslēdzis ar zaudējumiem 602 tūkstošu eiro apmērā.