Reģistrē izmaiņas “Brīvais vilnis” valdē un padomē

14.02.2019 06:19:00

Zivju pārstrādes uzņēmuma AS “Brīvais vilnis” valdes loceklis Kristaps Koškins atstājis amatu, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Viņa vietā jauns valdes loceklis nav iecelts. Tādējādi AS "Brīvais vilnis" valde turpina darboties trīs locekļu sastāvā; valdes priekšsēdētājs ir Arnolds Babris, valdes locekļi ir Dace Bokmeldere un Māris Trankalis.

Tās nav vienīgās izmaiņas, kas reģistrētas uzņēmumā - padomes priekšsēdētāja Anda Caune arī atstājusi amatu. Viņas vietā jauns padomes priekšsēdētājs nav iecelts, padomē turpina darboties locekļi Ilona Drikina, Edgars Rotkājs un Kaspars Vārpiņš.

AS “Brīvais vilnis” reģistrēts 1992.gadā, un uzņēmums nodarbojas ar zivju un zivju produktu pārstrādi, ražojot dažādus zivju koservus. Uzņēmuma akcijas tiek kotētas Nasdaq Rīgas fondu biržā.

2017.gadā AS “Brīvais vilnis” neto apgrozījums bija 6,805 miljoni eiro, taču uzņēmums darbojās ar zaudējumiem, kas sasniedza 1,122 miljonus eiro. Tas nodarbināja vidēji 264 darbiniekus un tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā veidoja 173 tūkstošus eiro.