“Reckitt Benckiser (Latvia)" iecelts jauns valdes priekšsēdētājs

22.02.2019 09:04:00

Uzņēmumam SIA “Reckitt Benckiser (Latvia)", kas nodarbojas ar reklāmas un mārketinga pakalpojumu sniegšanu “Reckitt Benckiser” koncerna uzņēmumiem, iecelts jauns valdes priekšsēdētājs, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Līdz šim SIA “Reckitt Benckiser (Latvia)" valdes priekšsēdētājs bija Srinivasan Appan, kurš šo amatu ieņēma kopš 2017.gada jūnija, bet kurš tagad atstājis amatu. Par uzņēmuma jauno valdes priekšsēdētāju iecelts Mark David Pearson.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 21.februārī.

SIA “Reckitt Benckiser (Latvia)", tāpat kā līdz šim, turpina darboties valdes locekļi Artūrs Kaņepe, Bartosz Zbigniew Olesny un Tamas Toth.

SIA “Reckitt Benckiser (Latvia)" reģistrēts 2008.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro, un tā vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētā kompānija “Central Square Holding BV”.

2017.gadā SIA “Reckitt Benckiser (Latvia)" apgrozījums bija 1,467 miljoni eiro un tā peļņa pēc nodokļiem bija 456 tūkstoši eiro. Uzņēmums nodarbināja vidēji astoņus darbiniekus un tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā veidoja 249 tūkstošus eiro.