"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" valdi atstājis Jevgenijs Fedjaņins

21.03.2019 07:38:00

Šokolādes, konditorejas izstrādājumu un sāļo uzkodu ražotāja un vairumtirgotāja SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" valdi atstājis Jevgenijs Fedjaņins, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Viņš par uzņēmuma valdes locekli tika iecelts 2017.gada februārī. Bez valdes locekļa amata SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" Jevgenijs Fedjaņins bija valdes loceklis arī grupas uzņēmumā SIA "Orkla Logistics Latvija", arī no šī amata viņš tagad atcelts.

Pēc izmaiņām, kas komercreģistrā ierakstītas 18.martā, SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" valde turpina darboties divu valdes locekļu sastāvā - tās valdes priekšsēdētājs ir Toms Didrihsons un valdes locekle ir Līga Abramoviča. Savukārt SIA "Orkla Logistics Latvija" valdē šobrīd darbojas tikai Toms Didrihsons, kurš ir valdes priekšsēdētājs arī šajā uzņēmumā.

SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" dibināta 2009.gadā un līdz 2015.gada beigām bija pazīstama ar nosaukumu “NP Foods”. Uzņēmums nodarbojas ar cukura, šokolādes un citu konditorejas izstrādājumu ražošanu un vairumtirdzniecību, kā arī kartupeļu pārstrādi.

SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" koncerns, kurā ietilpst tā meitas uzņēmumi  SIA “Orkla Logistics Latvija”, SIA “Saldumu Tirdzniecība”, SIA “Latfood Agro”, 2017.gadā strādāja ar konsolidēto apgrozījumu 81,096 miljonu eiro apmērā, bet koncerna peļņa pēc nodokļiem sasniedza 3,128 miljonus eiro.

SIA "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" vienīgais īpašnieks ir Norvēģijas kompānija “Orkla ASA”.