"Latvijas Tilti” valdē izmaiņas

28.03.2019 08:18:00

Infrastruktūras projektēšanas un būvniecības uzņēmuma AS “Latvijas Tilti” valdē apstiprinātas vairākas izmaiņas, taču uzņēmuma valdes priekšsēdētāja amatu turpinās ieņemt Valērijs Gorjuns, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Iepriekš uzņēmums valde darbojās sešu locekļu sastāvā, taču 27.martā komercreģistrā ierakstītas izmaiņas, saskaņā ar kurām uzņēmuma valdē tagad darbojas tikai četri valdes locekļi.

Bez līdzšinējā valdes priekšsēdētāja, amatos pārapstiprināti valdes locekļi Andrejs Bočkarjovs un Regīna Vitrjaka, kuri ir ilggadēji uzņēmuma valdes locekļi. No jauna uzņēmuma valdē par valdes locekli iecelts Aleksandrs Stasens.

Savukārt Aleksejs Bakanovs, Vadims Kolosovs un Romāns Maizenbergs atbrīvoti no valdes locekļa pienākumu pildīšanas.

AS “Latvijas Tilti” dibināta 1991.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 939 400 eiro, un tā patiesā labuma guvēji ir Aleksandrs Milovs un Nataļja Milova.

2017.gadā AS “Latvijas Tilti” apgrozījums bija 22,180 miljoni eiro, bet uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas bija 447 tūkstoši eiro. Tas nodarbināja vidēji 213 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā samaksāja 319 tūkstošus eiro.