"Peek & Cloppenburg" apgrozījums pērn sasniedzis 8,2 miljonus eiro

29.03.2019 11:54:00

Apģērbu mazumtirgotāja SIA "Peek & Cloppenburg" apgrozījums 2018.gadā, salīdzinot ar 2017.gadu, pieauga par 6% un bija 8,246 miljoni eiro, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Neskatoties uz apgrozījuma pieaugumu, uzņēmuma peļņa pērn saruka par 13,7%, taču joprojām pārsniedza vienu miljonu eiro - tā bija 1,085 miljoni eiro. Uzņēmums nodarbināja vidēji 41 darbinieku.

SIA "Peek & Cloppenburg" pagājušajā gadā sāka piedāvāt pārdošanā vairākus jaunus zīmolus, veica mārketinga aktivitātes un uzlaboja klientu apkalpošanas kvalitāti, kas palīdzējaā piesaistīt jaunus klientus un palielināt preču pārdošanas apjomus, kā rezultātā pieauga arī neto apgrozījums, sacīts uzņēmuma gada pārskatā.

“Savukārt peļņas samazinājums pērn skaidrojams ar vadības pakalpojumu, mārketinga, personāla un nomas izmaksu pieaugumu,” sacīts SIA "Peek & Cloppenburg" gada pārskatā.

Šogad mazumtirgotājs iecerējis saglabāt iepriekšējo komercstratēģiju un paplašināt veikala nomas telpas.

Sīkākai uzziņai SIA "Peek & Cloppenburg" 2018.gada finanšu pārskats pieejams “Lursoft”.

SIA "Peek & Cloppenburg" ir Austrijas uzņēmuma "Peek & Cloppenburg KG" meitas uzņēmums, kas tirgo dažādu zīmolu apģērbus. Latvijā uzņēmumam ir viens veikals galvaspilsētā - tirdzniecības centrā “Riga Plaza”.

2017.gadā SIA "Peek & Cloppenburg" neto apgrozījums bija 7,778 miljoni eiro, kompānijas peļņa pēc nodokļiem bija 1,257 miljoni eiro. SIA “Peek & Cloppenburg” 2017.gadā nodarbināja 46 darbiniekus.