"Latvijas Mobilais Telefons" padomes loceklis Meisītis pārapstiprināts amatā

02.04.2019 14:21:00

Mobilo sakaru operatora SIA “Latvijas Mobilais Telefons” padomes loceklis Toms Meisītis pirmdien, 1.aprīlī apstiprināts amatā uz jaunu pilnvaru periodu, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Toms Meisītis par SIA “Latvijas Mobilais Telefons” padomes locekli tika iecelts 2007.gadā, un ieņem šo amatu joprojām. “Lursoft” izziņa liecina, ka bez amata SIA “Latvijas Mobilais Telefons” viņš ir arī amatpersonas Latvijas Interneta asociācijā un Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijā.

SIA “Latvijas Mobilais Telefons” padomē vēl strādā padomes priekšsēdētājs Nils Kennet Radne, padomes priekšsēdētāja vietnieks Anrī Leimanis un padomes locekļi Mariss Mežgals, Claes Johan Ingemar Nykander, Giedre Kaminskaite-Salters un Sami Petteri Haavisto.

SIA “Latvijas Mobilais Telefons” dibināta 1992.gadā. Tās pamatkapitāls ir 817 000 eiro un pa 24,5% uzņēmuma kapitāldaļu pieder Zviedrijā reģistrētajai “TeliaSonera AB” un Nīderlandē reģistrētajam “Sonera Holding B.V.”, pa 23% kapitāldaļu pieder SIA “Lattelecom” un valsts AS “Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs”, savukārt 5% kapitāldaļu īpašnieks ir valsts AS “Privatizācijas aģentūra”

2017.gadā SIA “Latvijas Mobilais Telefons” neto apgrozījums bija 163,664 miljoni eiro un uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 30,674 miljoni eiro. Uzņēmums tajā gadā nodarbināja vidēji 544 darbiniekus.