“Riga Coal Terminal” valdē iecelts jauns valdes loceklis

05.04.2019 09:33:00

SIA “Riga Coal Terminal” valdes loceklis Vasily Varennya, kurš šī gada janvārī tika pārapstiprināts amatā uz jaunu pilnvaru periodu, atstājis savu amatu, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Viņa vietā par SIA “Riga Coal Terminal” valdes locekli ar tiesībām pārstāvēt uzņēmumu kopā ar visiem valdes locekļiem iecelts Leonid Rybak. Izmaiņas komercreģitsrā ierakstītas 4.aprīlī.

Uzņēmuma valdē darbojas vēl viens valdes loceklis - valdes priekšsēdētājs Jānis Priede.

SIA “Riga Coal Terminal” realizē Krievu salas attīstības projektu, kura ietvaros iecerēts uzbūvēt jaunu ogļu pārkraušanas terminālu Krievu salā un pārcelt uz turieni līdzšinējo komercdarbību no eksportostas.

SIA “Riga Coal Terminal” dibināts 1994.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 313 000 eiro; tā lielākais dalībnieks ar 50,90% daļu ir Šveicē reģistrētais uzņēmums “MIR Trade AG”, kas nodarbojas ar ogļu eksportu, savukārt pārējie 49,1% daļu pieder holdingkomppānijai SIA “Rīgas tirdzniecības osta”.

2018.gadā SIA “Riga Coal Terminal” nebija ieņēmumi, taču tam bijušas izmaksas, tādēļ uzņēmums gadu noslēdzis ar zaudējumiem 1,021 miljona eiro apmērā.