Mainījies “Fast Bunkering” tiešais īpašnieks

09.04.2019 07:26:00

Pirmdien, 8.aprīlī, komercreģistrā ierakstītas izmaiņas degvielas vairumtirgotāja un bunkurēšanas pakalpojumu sniedzēja SIA “Fast Bunkering” dalībniekos, taču uzņēmuma patiesā labuma guvēji nav mainījušies, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Līdz šim uzņēmuma vienīgais īpašnieks bija Nīderlandes Antiļu salās reģistrētā kompānija “CNP Investments N.V. (LLC)”, kuras patiesā labuma guvēji bija Igaunijas valstspiederīgais Aleksei Tšulets un Maltas valstspiederīgais Sergey Arnoldovich Pasters.

Taču šī gada marta beigās par SIA “Fast Bunkering” vienīgo dalībnieku kļuvis Igaunijā reģistrētais uzņēmums "Baltic Sea Bunkering" OÜ. Jaunā SIA “Fast Bunkering” dalībnieka patiesā labuma guvēji gan ir tie paši, kas iepriekš - Aleksei Tšulets un Sergey Arnoldovich Pasters.

SIA “Fast Bunkering” pamatdarbība ir degvielas iepirkšana un vairumtirdzniecība Latvijas muitas zonā, kā arī bunkurēšanas pakalpojumu sniegšana Latvijas ostās ienākošajiem ārzemju kuģiem.

Uzņēmums dibināts 2007.gadā, un tā pamatkapitāls ir 4 953 603 eiro.

2017.gadā SIA “Fast Bunkering” apgrozījums bija 162,660 miljoni eiro un peļņa pēc nodokļu nomaksas sasniedza 631 tūkstoti eiro. 2017.gadā uzņēmums nodarbināja vidēji 29 darbiniekus.