"Maxima" grupas īpašnieks Numavičs reģistrē divus jaunus uzņēmumus Latvijā

29.04.2019 07:56:00

Mazumtirdzniecības tīkla “Maxima” patiesā labuma guvējam Nerijam Numavičam (Nerijus Numavičius) piederoša Nīderlandē reģistrēta kompānija “Oland International B.V.” reģistrējusi divus jaunus uzņēmumus Latvijā, katra jaundibinātā uzņēmuma pamatkapitālā ieguldot četrus miljonus eiro, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Viens no jaundibinātajiem uzņēmumiem ir SIA “Gustava parks projekti”, bet otrs ir SIA “Brivibas parks projekti”. Abu uzņēmumu vienīgais īpašnieks ir “Oland International B.V.”, kas caur Lietuvas kompāniju UAB “M.M.M. projektai” pieder Nerijam Numavičam. Abu uzņēmumu juridiskā adrese ir Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 11-49. Uzņēmumi komercreģistrā ierakstīti 23.aprīlī.

Abu jaundibināto uzņēmumu valdē par vienīgo valdes locekli iecelta Saule Zabulionyte. Viņa ir valdes locekle vēl divos Latvijā reģistrētos uzņēmumos SIA “M.M.M. projekti DEVELOPMENT” un SIA “DG31”, kuru patiesā labuma guvējs arī ir Nerijs Numavičs.

“Lursoft” izziņa liecina, ka Nerijam Numavičam, kurš ir viens no Lietuvas bagātākajiem cilvēkiem, Latvijā pastarpināti pieder 41 uzņēmums - viņš ir reģistrēts par to patiesā labuma guvēju.