“Fitek” iecelta jauna padome

22.05.2019 08:53:00

Finanšu procesu automatizācijas risinājumu sniedzējam AS “Fitek” iecelta jauna padome, un par padomes priekšsēdētāju kļuvis uzņēmuma jaunais patiesā labuma guvējs Hans Albert Maria Leybaert, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Šī gada aprīlī investīciju fonds "BaltCap" paziņoja, ka pārdevis tam piederošos 95% "Fitek Holding" daļu Beļģijas uzņēmumam "UnifiedPost". 21.maijā komercreģistrā iegrāmatotas izmaiņas patiesā labuma guvējos, kas atpoguļo šīs pārmaiņas. 

Līdz šim uzņēmuma padomē darbojās trīs padomes locekļi, taču tagad padomē iecelti pieci locekļi. Tajā turpina darboties "Fitek" pārstāvji, un no jauna iecelti jaunā īpašnieka pārstāvji.

Par padomes priekšsēdētāja vietnieku iecelts Tom Simonne Guido Van Acker.

Padomes locekļu amatos atkārtoti iecelti divi līdzšinējie padomes locekļi Kaur Lohk un Mait Sooaru.

Savukārt padomē darbu vairs neturpinās padomes loceklis, investīciju fonda "BaltcCap" pārstāvis Kristjan Kalda, un viņa vietā par padomes locekli iecelts Laurent Henri Mareelis.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 21.maijā.

AS “Fitek” dibināts 1998. gadā, un tas sniedz pakalpojumus, kas saistīti ar uzņēmumu rēķinu izsūtīšanu klientiem, tostarp elektronisko rēķinu sistēmas ieviešanu, piegādātāju rēķinu un dokumentu digitalizāciju, u.c.

2018. gadā AS “Fitek” apgrozījums bija 4,229 miljoni eiro, uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 17 tūkstoši eiro. Tas nodarbināja 75 darbiniekus, un tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā veidoja 1,227 miljonus eiro.