“All Media Latvia” un “Star FM” valdē iecelta Baiba Beatrise Sleže

30.05.2019 07:44:00

Par mediju uzņēmuma SIA “All Media Latvia” un tā meitas uzņēmuma SIA “Star FM” valdes locekli iecelta Baiba Beatrise Sleže, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Abu uzņēmumu valdēs Baiba Beatrise Sleže darbosies kopā ar valdes locekli Baibu Zūzenu.

SIA “All Media Latvia” vadībā reģistrētas arī citas izmaiņas - uzņēmuma padomes priekšsēdētāja amatu atstājis Pierre Danon, un par jauno padomes priekšsēdētāju iecelts līdzšinējais uzņēmuma valdes loceklis Wolff Christian Alejandro Anting, kurš vienlaikus arī atcelts no valdes locekļa amata SIA “Star FM”.

No amata atbrīvots arī līdzšinējais SIA "All Media Latvia" padomes loceklis Arvils Kupris, un viņa vietā uzņēmuma padomē turpmāk darbosies Edgars Ricevs.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 29.maijā.

SIA “All Media Latvia” dibināts 1992.gadā, un iepriekš bija pazīstams ar nosaukumu SIA “TV 3 Latvia”. 2017.gada oktobrī uzņēmumu no Zviedrijas mediju koncerns MTG iegādājās starptautiska aktīvu pārvaldīšanas kompānija “Providence Equity Partners”, kurai pieder arī Baltijas telekomunikāciju operators “Bite”. Savukārt 2018.gada nogalē SIA “All Media Latvia” tika pievienots tā māsas uzņēmums, telekanāla LNT īpašnieks AS “Latvijas Neatkarīgā Televīzija”. 

2017.gadā SIA “All Media Latvia” apgrozījums bija 18,467 miljoni eiro un uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 1,391 miljons eiro. Uzņēmuma finanšu rādītāji par 2018.gadu vēl nav pieejami. Savukārt SIA “Star FM” apgrozījums 2018.gadā bija 1,010 miljons eiro un tā peļņa pēc nodokļiem bija 276 tūkstoši eiro.