Mainījusies “Ventspils zivju konservu kombināta” vadība

31.05.2019 08:43:00

Par zivju pārstrādātāja AS “Ventspils zivju konservu kombināts” vienīgo valdes locekli iecelts Renārs Konstantinovs, kurš arī reģistrēts kā uzņēmuma patiesā labuma guvējs, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Līdz šim AS “Ventspils zivju konservu kombināts” vienīgais valdes loceklis bija Ivo Stanne, savukārt uzņēmuma patiesā labuma guvējs nebija reģistrēts. 

Tāpat mainīta uzņēmuma padome. No amatiem atbrīvoti padomes priekšsēdētājs Bislans Abdulmuslimovs, padomes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Endele, kā arī padomes loceklis Valeriy Onya.

AS “Ventspils zivju konservu kombināts” padomē iecelti Andris Feldmanis un Raimonds Geislers (abi ieņem padomes priekšsēdētāja vietnieka amatu), Valdis Marķitāns iecelts par padomes locekli, savukārt Juris Ziemelis ir vienīgais no līdzšinējiem padomes locekļiem, kas atkārtoti apstiprināts savā amatā.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 29.maijā.

AS “Ventspils zivju konservu kombināts” dibināts 1991. gadā, un tā pamatkapitāls ir 2 835 127,40 eiro. 2017. gadā uzņēmuma apgrozījums bija 6,237 miljoni eiro, taču tas strādāja ar zaudējumiem, kas veidoja 420 tūkstošus eiro. Uzņēmuma 2018. gada finanšu rādītāji vēl nav pieejami.

AS “Ventspils zivju konservu kombināts” ir aktuāls viens nodrošinājums, ko piemērojis Valsts ieņēmumu dienests nodokļa parādu dēļ. “Lursoft” izziņa liecina, ka uz šī gada 26.maiju AS “Ventspils zivju konservu kombināts” nodokļu parāds bija 53 tūkstoši eiro.