"Inchcape Motors Latvia" valdē iecelti trīs jauni valdes locekļi

18.06.2019 09:36:00

Autotirgotāja SIA "Inchcape Motors Latvia", kas ir autorizētais “Ford”, “Mazda”, “Jaguar”, “Land Rover”, “BMW”, “BMW” un “Mini” autoražotāju pārstāvis Latvijā, valdē iecelti trīs jauni valdes locekļi, tostarp par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju iecelts Aleksei Krapotkin, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Kā valdes locekļi uzņēmumā iecelti Inese Avotiņa un Timofej Geraskin. Jaunajam valdes priekšsēdētājam un valdes locekļiem ir tiesības pārstāvēt uzņēmumu kopā ar vismaz vienu valdes locekli.

Izmaiņas ierakstītas komercreģistrā 17. jūnijā.

SIA "Inchcape Motors Latvia" valdē bez izmaiņām turpina darboties valdes locekļi Dmitrijs Zeļeņins un Donatas Stanionis.

Autotirgotājam jauni valdes locekļi bija jāieceļ tāpēc, ka SIA "Inchcape Motors Latvia" valdi pēdējo mēnešu laikā atstājuši vairāki cilvēki. Martā valdes locekles amatu atstāja Elina Bagautdinova, maijā Austrālijas valstpiederīgais David Colwell atstāja valdes priekšsēdētāja amatu autotirgotājā, bet jūnija sākumā amatu atstāja valdes loceklis Ivars Norvelis. 

SIA "Inchcape Motors Latvia" dibināts 1992. gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 21 142 347 eiro, un tā vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētā kompānija “Inchcape International Group B.V.”. 2017. gadā SIA "Inchcape Motors Latvia" neto apgrozījums bija 90,182 miljoni eiro un tas bija 64. lielākais uzņēmums Latvijā pēc apgrozījuma. Taču uzņēmums darbojās ar zaudējumiem, tie sasniedza 886 tūkstošus eiro.