Reorganizēs ,,Orkla Logistics Latvija" un to pievienos ,,Orkla Confectionery & Snacks Latvija"

18.07.2019 10:03:00

Klientu Portfelis ziņo par publicēto paziņojumu ,,Orkla Confectionery & Snacks Latvija" un ,,Orkla Logistics Latvija" kreditoriem.

Tajā teikts, ka š.g. 5.jūlijā uzņēmumu valdes pieņēmušas lēmumu par reorganizāciju, kā rezultātā pie SIA ,,Orkla Confectionerv & Snacks Latvija" tiek pievienota SIA ,,Orkla Logistics Latvija”. Tādējādi SIA ,,Orkla Confectionerv & Snacks Latvija" ir iegūstošā sabiedrība, bet SIA ,,Orkla Logistics Latvija" pēc pievienošanas beigs pastāvēt.

SIA ,,Orkla Logistics Latvija" kreditori nodrošināmos prasījumus var pieteikt rakstveidā viena mēneša laikā, vēršoties "Orkla Logistics Latvija" juridiskajā adresē: Miera ielā 22, Rīgā.

SIA ,,Orkla Logistics Latvija" izveidota 2008.gadā un līdz 2016.gadam bijusi zināma kā SIA “NP Logistics”. Pērn uzņēmuma apgrozījumu veidojuši 3,95 milj.EUR, bet peļņa pēc nodokļu nomaksas bijusi 13,61 tūkst.EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, uzņēmuma peļņa pērn sarukusi par 221 tūkst.EUR, kas skaidrots ar personāla un transporta izmaksu pieaugumu.