"Inchcape Motors Latvia" valdē izmaiņas

09.08.2019 08:58:00

Autotirgotāja SIA "Inchcape Motors Latvia" valdes locekles amatu atstājusi Inese Avotiņa, kura šajā amatā pavadījusi nepilnus divus mēnešus, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Inese Avotiņa autotirgotāja valdē tika iecelta šī gada 17. jūnijā. Viņas vietā jauns valdes loceklis nav iecelts, un valde turpina darboties trīs cilvēku sastāvā. Valdes priekšsēdētāja amatu ieņem Aleksei Krapotkin, savukārt Timofej Geraskin un Dmitrijs Zeļeņins ir SIA "Inchcape Motors Latvia" valdes locekļi. 

Autotirgotājs, kurš ir autorizētais “Ford”, “Mazda”, “Jaguar”, “Land Rover”, “BMW”, “BMW” un “Mini” autoražotāju pārstāvis Latvijā, pēdējo pāris mēnešu laikā piedzīvojis vairākas izmaiņas valdē, vairākiem valdes locekļiem atstājot amatus un to vietā ieceļot jaunus.

SIA "Inchcape Motors Latvia" dibināts 1992. gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 21 142 347 eiro, un tā vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētā kompānija “Inchcape International Group B.V.”.

Uzņēmuma 2018. gada finanšu rādītāji vēl nav pieejami, bet 2017. gadā SIA "Inchcape Motors Latvia" neto apgrozījums bija 90,182 miljoni eiro un tas bija 64. lielākais uzņēmums Latvijā pēc apgrozījuma. Taču uzņēmums darbojās ar zaudējumiem, tie sasniedza 886 tūkstošus eiro.