Picēriju tīkla “Čili Pica” īpašniekam piemēroti divi jauni nodrošinājumi

16.08.2019 07:36:00

Valsts ieņēmumu dienests piemērojis divus jaunus nodrošinājumus picēriju tīkla “Čili Pica” īpašniekam SIA “Čilija pizza”, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Uzņēmumam piemērots aizliegums komercķīlas reģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai, kā arī piemērots aizliegums SIA "Čilija pizza” reorganizācijai, likvidācijai, izmaiņu reģistrācijai amatpersonu sastāvā un dalībnieku reģistrā, ja šādu pieteikumu reģistrāciju komercreģistrā piesaka SIA "Čilija pizza” pārstāvis. Uzņēmumam gan vienlaikus atļauts reģistrēt papildus dalībniekus un amatpersonas.

Abi nodrošinājumi uzņēmumam piemēroti un ierakstīti komercreģistrā 15. augustā.

“Lursoft” izziņa liecina, ka SIA "Čilija pizza” šobrīd ir kopumā aktuāli pieci nodrošinājumi, no kuriem viens piemērots 2017. gadā, divi - 2018. gadā, un vēl divi tagad.

“Lursoft” izziņa arī liecina, ka uz šī gada 7. augustu SIA "Čilija pizza” bija izveidojies nodokļu un nodevu parāds 217 tūkstošu eiro apmērā. 

SIA “Čilija pizza” dibināta 2001. gadā, tās pamatkapitāls ir 1 427 688 eiro un vienīgais īpašnieks ir Lietuvā reģistrētā kompānija “UAB Čili Holdings”.

Uzņēmuma 2018. gada finanšu rādītāji vēl nav pieejami, bet 2017. gadā SIA “Čilija pizza” neto apgrozījums bija 6,924 miljoni eiro un tas strādāja ar zaudējumiem 263 tūkstošu eiro apmērā. Uzņēmums vidēji nodarbināja 343 darbiniekus tajā gadā.